Εκφράζομαι κι επικοινωνώ στα Γαλλικά

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα του Συλλόγου ¨Μιλάτε Γαλλικά¨. Αποτελεί μια συνέχειά του που επιτρέπει στους συμμετέχοντες να αξιοποιήσουν τις βασικές γνώσεις γαλλικής γλώσσας που απέκτησαν, κάνοντας εξάσκηση σε πραγματικές συνθήκες επικοινωνίας. Απευθύνεται επίσης σε όσους έχουν διδαχθεί γαλλικά στο παρελθόν και θα ήθελαν να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους. Θα προηγηθεί πρόσκληση και στη συνέχεια οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά.  Σε επόμενη ανακοίνωση θα οριστούν η διάρκεια του προγράμματος, η ημέρα και η ώρα που θα πραγματοποιούνται τα μαθήματα στο Σπίτι της Αντουανέττας, Τσιμισκή 20.

Υλοποίηση του προγράμματος από τη Γαλλίδα εκπαιδευτικό που θα πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση στον Σύλλογο Ελληνογαλλικής φιλίας κατά το σχολικο έτος 2022-23, σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς γαλλικής γλώσσας.

Θα δημιουργηθεί 1 τμήμα των 10 εκπαιδευόμενων. Σε περίπτωση περισσότερων αιτήσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Έναρξη: Οκτώβριος 2022

 

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Ακολουθείστε μας