Συμμετοχή του 7ου Δημοτικού Σχολείου στην εκδήλωση του Συλλόγου «Το σπίτι της Αντουανέττας»

Άρθρο στο ιστολόγιο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης, για τη συμμετοχή μαθητών του, που διδάσκονται τη γαλλική γλώσσα, στη μεγάλη μαθητική παράσταση που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος το “Σπίτι της Αντουανέττας” με τα περισσότερα σχολεία της πόλης και την Πειραματική Σκηνή.

Συμμετοχή στην εκδήλωση του Συλλόγου «Το σπίτι της Αντουανέττας» με τη συμμετοχή σχολείων της Αλεξανδρούπολης

Την Κυριακή 27 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης,  μαθητική εκδήλωση με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 μαθητών από 8 Δημοτικά Σχολεία και 4 Γυμνάσια της πόλης. Το σχολείο μας εκπροσώπησαν οι μαθητές της Στ τάξης Κοσμίδης Ανέστης, Δελιακίδης Δημήτρης, Κεραμάρη Μαριάννα, Παναγούτσου-Σαμακουρή Ιωάννα, Μελένιου Αργυρώ, Μπάλδου Ναταλία και Παπαγιάννη Εβίτα τραγουδώντας ένα pot-pourri από γαλλικά τραγούδια. Η παρουσία των μαθητών μας απέσπασε ιδιαίτερα θετική κριτική από το κοινό στο κατάμεστο θέατρο.

Ως μέλη της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Ελληνογαλλικής Φιλίας, οι μαθήτριες Παναγούτσου-Σαμακουρή Ιωάννα της Στ τάξης και η Λιγούδη Δέσποινα της Ε τάξης, συμμετείχαν στο θεατρικό δρώμενο «Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας», που έκλεισε την μαθητική παράσταση αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις! Η εκδήλωση  «Από την Αλεξανδρούπολη στη Γαλλία» οργανώθηκε από το Σύλλογο Ελληνογαλλικής Φιλίας «Το Σπίτι της Αντουανέττας» και ήταν ενταγμένη στα πλαίσια των Ελευθερίων.

*********************************

Για να δείτε το video κάντε κλικ εδώ