Επίσκεψη της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ05 Γαλλικής γλώσσας κ. Μαυρομμάτη

Χθες Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, σε ένα χαρούμενο και συγχρόνως φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, στην έδρα του Συλλόγου Ελληνογαλλικής Φιλίας, οι καθηγήτριες Γαλλικής του νομού Έβρου υποδέχτηκαν για τελευταία φορά, σε υπηρεσιακό πλαίσιο, τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ05 Γαλλικής γλώσσας, κυρία Μαυρομμάτη Ευφημία, την αγαπημένη σε όλους, δική μας Έφη!
Καθώς η κυρία Μαυρομμάτη συνταξιοδοτείται, μας επισκέφτηκε για μια τελευταία επιμόρφωση σχετικά με τα νέα προγράμματα σπουδών της Γαλλικής στα ΓΕΛ, αλλά και για μια αποχαιρετιστήρια συνάντηση.
Το Δ.Σ. του Σπιτιού της Αντουανέττας, που αποτελεί την έδρα των καθηγητών Γαλλικής της περιοχής -και όχι μόνο- πρόσφερε στην κ. Μαυρομμάτη αναμνηστικό δώρο.
Η αφιέρωση έλεγε “À une collaboratrice précieuse, à une amie de vie.” Τα λόγια αυτά συνοψίζουν όλων τα συναισθήματα για την άψογη συνεργασία που είχαμε με την κ. Μαυρομμάτη όλα αυτά τα χρόνια, για την ακούραστη συμπαράσταση και πρόθυμη βοήθειά της σε κάθε θέμα του κλάδου. Οι επιμορφωτικές συναντήσεις μαζί της ήταν πολύ παραπάνω από αρκετές και πάντα πλούσιες σε γνώση και ενημέρωση! Ο κλάδος μας πάντα ενήμερος σε κάθε νέα εξέλιξη!
Έφη, σε ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα! Να είσαι γερή κι ευτυχισμένη στη νέα περίοδο της ζωής σου! Mille merci!