Κοπή γαλλικής βασιλόπιτας

Σήμερα Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στο Σπίτι της Αντουανέττας, κόψαμε την Galette des Rois, την παραδοσιακή γαλλική βασιλόπιτα, παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου μας, του Συλλόγου Ελληνογαλλικής Φιλίας.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωσή μας ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκης Γιάννης, η επίτιμη πρόξενος Γαλλίας στην Αλεξανδρούπολη κ. Δουλάμη Μαρίνα, η πρόσφατα συνταξιοδοτημένη Συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου Γαλλικής γλώσσας στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και παλαιότερα Σχολική Σύμβουλος Γαλλικής γλώσσας κ. Μαυρομάτη Ευφημία . Επίσης, αγαπημένοι συνάδελφοι και πρώην πρόεδροι και μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας ήταν εκεί για να μοιραστούν στιγμές χαράς στην όμορφη αυτή εκδήλωση.
Η τυχερή της χρονιάς που στέφθηκε βασίλισσα για μια μέρα κατά το έθιμο είναι η εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής κ. Γκουδοσίδου Αλεξία. Σύμφωνα με τη γαλλική παράδοση έπρεπε να διαλέξει μια φίλη να μοιραστεί τούτη τη χαρά. Επέλεξε τη stagiaire του Συλλόγου,την κ. Audrey Hoarau, η οποία πραγματοποιεί τα μαθήματα ενηλίκων στο Σύλλογο,όπου η τυχερή κ. Γκουδοσίδου είναι μαθήτριά της!
Ευχόμαστε σε όλους υγεία, χαρά και δημιουργικότητα για τη χρονιά που έχει ξεκινήσει. Ευχαριστούμε όλους όσους τίμησαν την εκδήλωσή μας, κάθε έναν και κάθε μία ξεχωριστά!