Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας

Ο Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας “Το Σπίτι της Αντουανέττας” σας προσκαλεί την Κυριακή 7/10/2018, στις 12.00-14:00 σε επιμόρφωση εκπαιδευτικών γαλλικής γλώσσας που πραγματοποιείται από την παιδαγωγό Χαρίκλεια Βουτσά, σε συνδιοργάνωση με το Γαλλικό Ινστιτούτο .

Σε μια συνεχή προσπάθεια να στηρίζει τη διδασκαλία της γαλλικής γλώσσας τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό χώρο και να δίνει κίνητρα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, ο Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας σε συνεργασία με την παιδαγωγό κ.Βουτσά Χαρίκλεια, δημιούργησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “Τα σύμβολα της Γαλλίας”. Απευθύνεται σε μαθητές 10-13 ετών και υλοποιείται σε 2 διδακτικές ώρες με τη δυνατότητα υποστήριξης από τη σταζιερ του Συλλόγου. Το πρόγραμμα παρουσιάζει μερικά από τα σύμβολα του Γαλλικού Πολιτισμού και μέσα από δραστηριότητες παρατήρησης, επίλυσης προβλημάτων, εικαστικές, κινητικές και θεατρικές ασκήσεις’ έχει ως στόχο, την ενεργή ενασχόληση των μαθητών με αυτά καθώς και την ολοκληρωμένη κατανόηση των εννοιών που αυτά αντιπροσωπεύουν.

 

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε να υποστηρίζετε με την παρουσία σας και αυτήν την εκδήλωση του Συλλόγου Ελληνογαλλικής Φιλίας. Εφόσον επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το επιμορφωτικό σεμινάριο,  σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής.