Δημιουργικά Εργαστήρια Γαλλικής Γλώσσας και Πολιτισμού

O Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας ¨το Σπίτι της Αντουανέττας¨ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των Δημιουργικών Εργαστηρίων Γαλλικής Γλώσσας και Πολιτισμού για τη σχολική χρονιά 2021-2022!

Τα ateliers απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5-8 ετών και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων όπως ζωγραφική, κατασκευές, φιλαναγνωσία, δραματοποίηση, μαγειρική, μουσική κ.ά. Ο Σύλλογος μέσα από το παιχνίδι, τη δημιουργία, τη γνώση, την καλλιέργεια της φαντασίας και την ψυχαγωγία, με τη χρήση πολλών και ποικίλων μέσων επιδιώκει αφενός την δημιουργική απασχόληση των παιδιών και αφετέρου την ενίσχυση της ελληνογαλλικής φιλίας, την προώθηση της γαλλικής γλώσσας και του γαλλικού πολιτισμού, καθώς και τον εντοπισμό κοινών στοιχείων αναφοράς ή αντιθέσεων που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα στις δύο κουλτούρες.

Με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, λειτουργούν δύο κλειστά τμήματα κάθε Σάββατο απόγευμα στις 16:00-18:00 και 18:30-20:30 στον χώρο του Συλλόγου, στην οδό Τσιμισκή 20

Τα τμήματα εμψυχώνει η νηπιαγωγός και μέλος του Συλλόγου κ. Μπρέσκα Ειρήνη, με την υποστήριξη μελών του Δ.Σ..

Οι θέσεις ήταν περιορισμένες και διατέθηκαν στους μικρούς μας φίλους με  σειρά προτεραιότητας.